Vi traskar på..

Vattentrask pågår två gånger i veckan och ökas med någon minut per tillfälle så igår gick Tix 20 min. Hon har ännu inte fått börja trava på bandet med går delvis i högt tempo och jobbar jätteduktigt. Jag tycker hon rör sig bra nu och är mer och mer sällan trebent bara jag håller ansträngningen på en lagom nivå. På uppmaning från sjukgymnasten fick vi backa lite från terränggåendet och bara välja lite lättare skogsstigar då hon blev lite stel när vi gick för fort fram. I övrigt skrotar Tix runt i trädgården en hel del eftersom våren nu verkligen är här och dörren ut står öppen hela dagen och vi är ute mest hela tiden.
Lite lydnadsträning har det också blivit men det är svårt att hålla henne på backen för hon blir så glad att hon får jobba. Är jättekul att köra korta sträckor fritt följ med henne nu dock för öronen står upp och svansen viftar högt och hon nästan stussar fram med framdelen emellanåt. Ska verkligen försöka hålla kvar den härliga känslan. Körde kryp häromdagen och det var famtastiskt nog som om hon inte hade gjort annat de senaste månaderna vilket ju verkligen inte stämmer. Hon kröp superfint med, enligt mig, perfekta vinklar. Kul! kör också en del framåtsändande men då bara sträckan från gruppen som går sakta. Och hela tiden läääängtar jag efter att få komma igång med brukset igen och tävla!
Själv har jag varit sjuk i flera omgångar och är så less på det. Magsjuka och förkylninga har löst av varandra med ursprung från dagis. Jag är hela tiden den som blir värst drabbad i familjen så nu är det dunderkurer med frukt och bär (och användande av handsprit) som gäller för nu tycker jag det är nog.

Imorgon är det dags för vattentrask igen och jag ska försöka komma ihåg kameran så jag kan föreviga det pågående arbetet med att få Tix i form.


En vän har somnat...

Tixs kompis och allas vår favoritboxerpojk Beskow har igår fått somna in efter en tids sjukdom. Många tankar går till Marie, Torbjörn och Alice som förlorat sin fantastiska vän.

image70

Stilig herre!

image77

Beskow vilar huvudet under vårt köksbord.


image66

Kompis-bus!