Tävlat!

Tävlade elit sök i Enköping igår. Resultatet 457,25 (Godkänd) är väl inte mycket att hurra över men det kändes ändå som en bra dag eftersom vi fick köra igenom hela paketet och Tix hade ork kvar hela vägen. Det blev verkligen en lång dag med samling kl 6.30 (vaknade 04.45) och klar för hemfärd kl17.30.

Eftersom flytten kommer allt närmre, på fredag/lördag är det dags, så hinner jag inte med ngt bloggande knappt. Den tid som inte går till packning försöker jag lägga på hundträning och så blir det lite jobb också för kassans skull. När vi har landat i vårt lilla hus i Alsta så ska jag bli duktigare att skriva igen. Fast då har jag väl inte tid eftersom jag bara måste vara ute på tomten och i skogen hela tiden =)

Semester pågår!

Är nere i Jönköping sen en dryg vecka tillbaka. Innan vi for ner hit tränade vi igenom oss ordentligt med ett tredagars "dagläger" på klubben bestående av sök, lydnad och lite uppletande. Kändes mycket bra att köra några dagar i sträck. Här nere har det endast blivit lite lydnadsträning här och var och så har vi joggat och Tixan badat en del. Ikväll ska vi dock träna med min kompis Karin och hennes mamma som tävlat sök i många år. Ska bli kul att höra om hon har några nyttiga träningsråd. Blir inte mycket tid framför datorn nu på sommaren. Särskilt nu när solen äntligen har kommit för att stanna ett tag.

Ha en fortsatt bra sommar!