Ingen valp...

Fem valpar föddes på kennel Winonas natten till idag. Två hanar och tre tikar....ingen levde. Har alltså ännu en gång fått lära mig att inte ta ut något i förskott och att det tydligen är sjukt svårt att hitta en till hund. Känner mig något uppgiven... De ska göra om kombinationen men det tar ju ett halvår tills dess och när jag börjar min aspirant är det långt ifrån optimalt att samtidigt få hem en valp. Var ju även lite intresserad av en annan kombination (lite för säkerhets skull) men där blev det mkt få hundar och det var många köpare så inget där heller, men det var iofs lika bra då det inte riktigt var vad jag tänkt mig.
Finns några intressant planer men de ligger ju en bit framåt i tiden så då kan jag lika gärna vänta på Winonas nästa försök. Känner mig bara så less just nu...Det skulle ju bli så perfekt med min lille valpis =(
Pussar lite på Tix som tröst, tur att jag har henne iaf =) Nästan slut på löpandet nu. Nu jäklar ska vi komma igång så det blir lite tävla av det här året!

Inte så mycket...

Dagarna rullar på och det blir inte mycket bloggandetid över när allt annat hunnits med. Men tydligen  finns det de som läser för det har efterfrågats att jag borde skriva mer....en kommentar kanske kunde vara på sin plats?
Tix har börjat löpa. Och det dagen efter att jag kommit med på ett lägrespår efter att ha haft en femte reserv....man blir lite less. Kastration nästa, och hanhund! Fyra dagar kvar...kanske, hoppas!
Blir av samma anledning ingen söktävling för oss på söndag...less igen!
Tix har varit med ut på ridtur nu några gånger och det går jättebra. Förutom när hon blev sparkad..men det var bara lite lagom och man ska inte tro att hon lärde sig något av det. Nu är det dock tjockt med plugg på schemat. Har tenta i morgon på ungdomskursen. Ikväll fick jag dock överge lagboken för att svänga ner på klubben och hålla Appellkurs för sex stycken kursare med tillhörande hund. Trevligt men lite jobbigt under tidspressen som jag har, konstant.

Nästa planerade tävling är nu i Stockholm i Oktober, när Tix löpt klart. Men då ska hon väl passa på att bli skendräktig istället...