Väntar på tvättmaskinen

Imorgon efter jobbet bär det av till Jönköping för julfirande. Så nu går tvättmaskinen för fullt och packningen kommer därefter. Jag och Tix får skjuts med en arbetspolare, Jonas, som också har sin familj nere i Jönköping. Väldigt smidigt och trevligt med sällskap. Har köpt en bilbältes-sele idag så Tix åker säkert i baksätet på bilen, om de nu är så säkra, känns i alla fall bättre.

Stressade runt på stan och handlade lite julklappar i eftermiddags, bra framförhållning kallas det! Blev inga dyra inköp i år precis men lite småprylar till familjen och Johan hittade jag.

Tränade kryp inomhus, går helt ok. Är svårt att se dock hur låg hon egentligen är. Ska plocka ut momentet när snön smält och ta hjälp av någon annans ögon. Hade på och av munkorgen några ggr och gjorde några kontaktövningar med den på. Belöning med köttbullar i korgen, mums! Inga försök att få av den hittills.

Imorgon ska jag försöka knåpa ihop mail-julkort och få iväg dem (det var det där med framförhållning). Fotade Tix lite i kväll så hon får pryda julhälsningarna. Hon är inte helt nöjd med arbetet som fotomodell, vilket syns på bilderna.

Ner till tvättstugan igen...

// E



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback