Bättre nu..

Både humöret och hältan. Förmodligen har hon sträckt sig eller slagit i någon muskel. Inte så konstigt så som hon far runt ibland. Ska nog vara lite nogrannare med uppvärmning. Har tagit det lite långt nu, så gott det nu går med en som ska stussa och fara fram genom livet, och tycker det blir bättre. Haltar mest när hon varit stilla och sedan försvinner det när hon blir varm.
Fick skippa en sökträning igår pga detta vilket var trist. Skulle vilja köra igenom en ordentlig gång innan jag måste ta vila för ett tag framöver. Är ju inte direkt smidigast i stan just nu.

Var på klubben och tränade en sväng ikväll. Fritt följ, läggande, metallapport och fjärren. Funkar bra förutom fjärren där hon kan vara klockren ena gången och helt förvirrad nästa-men mest bra iaf. Less som jag är på dessa moment så körde vi även lite kryp och stegen. Hon är en fuskas på sista steget så där måste jag verkligen mata ner henne.

Usch någon röker nedanför fönstret på gården...kan man skrika ut att de ska flytta sig? Nej, knappast va-även om man är en hormonstinn gravidgnällig typ.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback