Förbannad!!!

http://www.aftonbladet.se/vss/nyheter/story/0,2789,863118,00.html

Vet inte vad jag skulle göra med en sådan idiot framför näsan. "Undrar om hunden inte är riktigt kry"-nej inte riktigt!
 Okunskap, ignorans eller vad gör att folk inte fattar?-Djurplågeri är det och de som utsätter djur för detta ska dömas därefter.

Kommentarer
Postat av: Sven

Vad ska man göra om man vill gå och handla, det är klart att hunden klarar sig i bilen. Det är ju ändå bara ett husdjur.

2006-08-05 @ 22:07:47
Postat av: Emma

Trots att jag antar att du (om du lämnat mailadress kunnde jag svarat dig direkt) som skrivit denna kommentar gör det bara för att provocera så nappar jag och svarar:
-Nej, hunden klarar sig inte i bilen. Även om det inte handlar om så långa stunder som mannen i artikeln lämnat sin hund så blir det livsfarligt varmt i bilen efter bara minuter. Pröva själv så får du veta hur det känns-för hunden är det många ggr värre eftersom de inte kan kyla sig själva på samma sätt som vi. Vill man gå och handla så ställ bilen i skuggan, öppna upp bakluckan och låt hunden ha friskt vatten att dricka. Annars får du väl se till att lämna hunden hemma när du handlar.
Det som skiljer mig (och många andra med samma syn på saken)åt från dig och personen i artikeln gör du själv klart genom din sista kommentar. För oss är hundarna aldrig "bara" ett husdjur!!!!

2006-08-07 @ 09:21:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback