J...a SL

Pendeltågen går fasen aldrig som de ska. Ett tåg inställt och nästa försenat så att jag precis missar Uppsalatåget från Märsta. Mitt på dagen går tåget bara en gång i timmen så det var bara att slå sig ner och vänta. Får vara glad för att det var sol iaf. Tixan fick nu vara hemma en timme längre än nödvändigt ensam, grrr!

Nu ska vi går ner till stadsparken och träna lydnad. Behöver mycket störningar så det blir någorlunda likt en tävlingsplan. Tränade på klubben igår. Gräsklipparen är sönder och gräset är uppe över decimetern-Tix hittade inte rutan! Men sen gick det väl ok. Det är bara detta eviga travandet in med apportbocken som jag inte får ordning på. Känns snart som att det helt enkelt får vara så...men nej nog måste det gå att lösa??

I helgen kommer det lägges allt krut på lydnadsträning inför onsdagen. Vi får inte riktigt ihop sökgänget i vilket fall och istället för att köra på bara tre (som vi gjorde i tisdags vilket för övrigt var en positiv träning för Tix) så skippar vi det. Vill verkligen få det där 1:a priset innan sommaren...
Tydligen ska det bli sommar i helgen också så en tur till ngn hundvänlig sjö vore ju inte fel.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback