Goda nyheter!!

Har precis pratat med veterinären ang gårdagens provtagning och Tix blodplättar är nu tillbaka på normalvärde igen. Var så himla skönt att höra så jag bara ryser. Nu ska vi trappa ned på kortisonet och ta ett nytt prov i slutet av nästa vecka för att se att det håller i sig men hon trodde absolut att det skulle va ok då också eftersom det stigit så mycket nu. Anledningen till att hon drabbades vet man ju ändå inte men veterinären tror att hon kan ha haft något virus eller annat som oturligt nog framkallade detta i kroppen. Risk finns ju att det kommer tillbaks i framtiden men hon trodde inte det heller. Då vet man ju iaf att kortison hjälper.
Så ni kan vi plocka av silkesvantarna omkring Tix igen och låta henne leva runt lite mer. Dock skulle vi inte vara helt som vanligt ännu och inget bus med andra hundar var tillåtet. Men lite lydnadsträning ska vi minsann ge oss ut på-har abstinens! Är så glad att hon är bra, man fick ju en del negativa tankar under tiden hon var dålig. Ska ta en titt i SKK:s dopingreglemente och räkna ut när det kan vara möjligt att tävla igen...

Igår startade jag och Malin valpkursen där jag är hjälpinstruktör. Vi har bara fem deltagare och endast fyra var där igår så det var inte många att hålla reda på. Söta små vovvsingar var det, vissa med mer fart i än andra. Bla en livlig valp från beauceronen Sazza (Annickas) som vi tränade sök med förut.

Nu ska vi ge oss ut och inte vara försiktiga!!!

Kommentarer
Postat av: Emelie o Aston

Åhhhhh vad roligt att det löste sig o hoppas verkligen hon slipper det i framtiden!! Ha det bra o träna lugnt!!

2006-09-12 @ 18:36:00
Postat av: Ina & Moia

Guuu' vad skönt att höra! Marie berätta här om dagen att Tix varit så dålig och jag har tänkt massor på er sen dess! Bamsekram till er båda!

Postat av: Sarah

HEJ! Vilken ras är din hund? Hoppas hon blir frisk snart!

2006-09-13 @ 10:26:40
Postat av: Emma

hej Sarah!
Tix är av rasen Malinois som är en typ av belgisk vallhund.

Mvh/ Emma

2006-09-13 @ 12:24:09
Postat av: Cherie, Viggo och Fredrik

Åhh lillfisan! Härligt! Vilken sten som lyftes från våra hjärtan nu! Nu kan vi träffas och fika allihop igen!

STOR kram från oss alla tre till ER alla tre

2006-09-13 @ 18:35:30
URL: http://emneus.blogg.se
Postat av: Jenny

Skönt att höra att Tix kommer att bli återställd! Ge henne en köttbulle från mig!

2006-09-15 @ 13:42:46
URL: http://dobermania.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback