Hemma igen-utan Tix

Tix ska nu ligga på Ulltuna för observation och utredning/behandling. Vi hämtade henne på djursjukhuset i Jönköping i förmiddags och åkte sedan upp till Uppsala och så hade de ringt till Ulltuna och sagt att vi var på väg till dem. Tix var hur pigg som helst och ville mest busa och springa runt men fick ta det lugnt med kanyl kvar i benet. Vi hade henne i baksätet med bältessele på för att kunna mysa med henne på resan upp. Kändes bättre att lämna henne här dock för hon traskade iväg med djurvårdaren och tittade inte ens efter oss...lillstumpan är så duktig.

Hon har iaf svarat på behandlingen sen igår men det kan vara tillfälligt och det måste tas fler prover för att se vad bristen på blodplättar beror på. I morse hade hon kunnat behålla lite mat efter att ha fått magsårsmedicin.

Är jobbigt att inte ha henne här men man vet ju att hon är i bra händer. Skönt att hon är så pigg för då känns som att det går åt rätt håll.

Vilken odåga vi kommer få hem sen när hon inte fått jobba något på flera dagar....Den tokfian tar vi emot med stor glädje!


Kommentarer
Postat av: Jenny

Fy så jobbigt! Och ovisst! Hoppas att det löser sig till det bästa och att hon snart blir frisk!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback