Slutlöpt

Då har det slutat droppa för den här gången så nu är det bara att vänta och se hur skendräktigheten blir.

Tränade sök i fredags och i söndags. Fredagen var sådär mest för att jag var alldeles för trött och inte hade planerat träningen ordentligt men i söndags gick hon bra. Fina tomskick med framåtslag och flyt tills det dök upp en cyklande familj med tutor som ljöd i skogen. Tix sprang ut och tog vittring efter dem istället för sin fig så vi gick tillbaks och gav henne ljud innan skicket så hon fick fokus på rätt person. Hennes markeringar är jättebra och hon lägger sig ner och backar ut fint med bra skall.
Igår blev det ett lydnadspass med framåtsändande där vi bara körde från strax före gruppen (bestående av Marie och barnvagnen med Tuva i) för att träna den saktare sträckan. Vi filmade varandra i fritt följ vilket ju är supernyttigt. Tyckte det såg bra ut för oss förutom att jag inte kan låta bli att rätta till hennes rumpa i halterna. Är ju helt meningslöst, det enda hon lär sig då är ju att flytta runt en massa.

HUS-möte här igårkväll. Planerade kurser mm för våren. Tänkte vara hjälpinstruktör denna terminen också eftersom jag missade så mycket när Tuva föddes förra terminen. Vore kul att vara på appellkurs och komma ut i skogen lite.

Idag blir det lydnadsträning med Mimmi och Marie. Vi ska va på klubben och tyvärr är det fortfarande (trots att det är 9:e januari) många plusgrader och alltså leriga planer. Kanske blir det lite uppletande också om inte klockan blir för mycket.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback