Dåligt med träning

I helgen var det inte mycket träning för Tixans del. I fredagskväll mådde jag inte riktigt bra så då blev vi hemma från klubben och kurshållandet. I lördags var jag, Johan och Tuva på Skansen men där är inte hundar välkomna så Tix var hos Jannice och Erik. Med dem var hon ute hela långa dagen och gick på långpromenad och mös i solen. Hon hade skött sig jättebra. Jannice som har en lite bångstyrig schäfer hemma hos familjen i Härnösand, tyckte det är så skönt att gå med Tix som inte bryr sig om andra hundar.
I söndags var vi på cykeltur så då fick Tixan ett ordetligt kondtionspass. Dessutom var det ju sommarvarmt så det tog ju extra på krafterna. Vi cyklade längs med ån så hon fick ta sig ett dopp när vi tog paus. Är så synd att inte ån är lite fräschare så man själv kunde bada där också.
Idag ska vi ut till Järlåsa och snitsla spår till NM för polishundar som går i Uppsala i helgen. De har "lånat" klubbens elitspår och vi är några frivilliga från klubben som hjälper till att snitsla. På lördag går lydnaden, narkotikasök och skyddet på Studenternas IP så då ska vi självklart dit och kolla. Nu på dagen ska vi ut till klubben en sväng för lydnadsträning.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback