Krut! Mer vild än tam!


image72

Som rubriken antyder så går det ganska vilt till här hemma just nu. Eller just har han faktiskt på eget bevåg lagt sig ner och slappat för första gången sen han kom igår. Inatt sov han ju men det var i bur efter diverse protester.
Krut är som en liten valp i en unghundskropp och är helt grön vad det gäller träning i alla former. Så här är det bara att starta från scratch med att lära honom vad han heter, att "bra" är något trevligt och att belöningar också är kul. Och lite förmaningar blir det ju såklart...Vi började direkt med kattmaten igår. Han är läraktig iaf de stunder som han har tid att vara uppmärksam. ute är han klistrad på mig och Tix och särskilt igår när det var mörkt- hua! Inne är han dock väldigt orädd och har sprungit både rakt igenom grindar och diverse annat skrammel utan att blinka.

Han gillar oss alla och verkar överlag social även om han var tvungen att tala om för grannen att han var en skurk igår. Men det gick snabbt över. Även grannens 10-åriga Springer var helt ok att träffa. Tuva träffade han i morse för hon sov igår. Han är närgången och pussig men det är ju helt ok. Tuva har dock åkt i backen några gånger eftersom han inte riktigt har koll på sin kropp men det blir nog bra med det också.

Spännande tid framöver....Blir nog både en hel del kul och en del huvudbry!

Kommentarer
Postat av: Cherkan

Men ÅHHHHH vilken fining! Hoppas vi kan få träffa honom en sväng i helgen också! Det kommer säkert gå bra för er - du är ju så duktig!

Kram från oss

Postat av: Helena,Hix&Flaxa

Full rulle läsre jag minsann!!Hoppas att ni alla mår bra och att det går bra med schäferkillen.Men Tix ser väl till att Mallarna ändå är bäst;)
Kram

2008-01-30 @ 12:13:22
Postat av: Jenny

Sicken sötnos! Han får komma och busa med Heinz någon dag! :-)

2008-01-30 @ 20:56:47
URL: http://dobermania.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback