Vinter på gång?

Det ligger lite, lite snö på marken ute sedan kylan kom i helgen. Tix är överlycklig (det är väl norrlänningen i henne som vaknar till liv) och skuttar runt och sprallar. Hon har ju annars en tendens att bli lite soffpotatis så här efter löp och runt skendräktighet så det är kul att se henne lite galen. I helgen var hon bortlånad till vänner som passade henne medans jag och Johan hade barn/hund-fri helg med middag, bio och hotellboende. Vi hade mycket trevligt och Tix skötte sig och gjorde sig populär genom att vara den största kelgris som skådats. Hon passar ju på om hon märker att det är någon som går att lura till lite mys.

Idag har hon inte haft det så spännande. Var på klubben men det blev bara promenad och bilen för Tixan eftersom jag höll kurs. Idag kom en domare och bedömde appellmomenten för kursarna vilket nog var nyttigt för dem. På söndag ska jag ut i skogen med kursen och låta dem träna sök. Imorgon blir det sökträning för vår del. På en ny bana så det blir kul. Och på kvällen är det skyddsträning så det blir en heldag med hundträning vilket aldrig är fel...

Kommentarer
Postat av: Marie L

Hej! Gick söket bra idag i snöyran?

Går appell kursen bra? Hoppas vi ses i sökskogen snart!?

Postat av: Jenny & Tzuni

Hej Emma!



Finns det möjlighet att få följa med och träna skydd någon gång? Har sökt som en tok efter ett skyddsgäng att träna med, betalade dyra pengar för en egen skyddsfigurant här under hösten, men det håller inte i längden.



Med vänlig hälsning Jenny

2008-11-19 @ 15:08:03
URL: http://www.tzuni.blogspot.com
Postat av: C

Ok jag är lättlurad men hon är en skön typ!



Tack för ett bra träningspass idag!



/ C

2008-11-19 @ 15:50:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback